Hírlevél

Látogató számláló

0
0
3
0
5
8
4

Facebook

Elérhetőségek

autonyitas24.hu
Tel: 06 20 98 55 898
Cím: 8300 Tapolca, Sütő András utca 3.

Főoldal

 

Bezáródott , Kizárta magát autójából !

Roncsolásmentes autónyitás/zárnyitás!
Gyors helyszíni kiszállással!
Hívjon minket  bizalommal!

 mrkulcsos@gmail.com

 +36 20 98 55 898 

 Audi -BMW-Citroen - Peugeot - Fiat - Chevrolet - Ford - Honda -Hyundai- Iveco - Jaguár -Kia - Lexus -Mazda -Mercedes - Mini -Mitsubishi - Nissan - Opel - Renault - Róver - Seat - Skoda - Subaru - Toyota - Volkswagen - Volvó 

Kizárta magát autójából? Probléma van a központi zárral? – Hívjon minket bizalommal! 

Az autótulajdonosok egyik legnagyobb rémálma, hogy a slusszkulcsot véletlenül bent felejtik a gépjárműben, és a központi zár működésbe lép, így kizárják magukat az autóból. Sajnos sokak számára ez nemcsak a képzeletben elevenedik meg, hanem a valóságban is, de pánikra semmi ok, hiszen vállalkozásunk e probléma megoldására szakosodott! 

Cégünk felismerte, hogy a gyakorta előforduló helyzetre mielőbbi megoldást szükséges biztosítani, ezért több éve foglalkozunk autózár nyitással. Célunk, hogy minden elkeseredett és bosszankodó autótulajnak legyen kihez fordulnia, hiszen tudjuk, hogy a rohanó világban ez a kellemetlen szituáció bármelyik autótulajdonossal megtörténhet! 

Garantáljuk, hogy autózár nyitás szolgáltatásunkkal elégedett lesz, hiszen a gyorsaság mellett a rongálásmentes, hatékony hibaelhárításra és a baráti árakra is kiemelt figyelmet fordítunk! 

Autózár nyitás szolgáltatásunk a nap bármelyik órájában elérhető, hívhat minket ünnepnapokon és éjszaka is! Ne feledje, akár autókulcs másolással és javítással kapcsolatban is bátran kereshet minket!

Honlap készítés