Hírlevél

Látogató számláló

0
0
3
4
4
4
2

Facebook

Elérhetőségek

autonyitas24.hu
Tel: 06 20 98 55 898
Cím: 8300 Tapolca, Sütő András utca 3.

autókulcs javítás

Elkopott a kulcs? Beszakadtak a gombok? Nem működik?

 

Küldje el nekünk és rövid határidővel megjavítjuk, felújítjuk Önnek!

Telefonos egyeztetést követően, akár személyesen is elhozhatja és megvárhatja a javítást!

 

Kopott autókulcsokat is vissza tudunk állítani gyári méretűre. Sokszor ez a kopás az oka annak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudja elfordítani a zárban a kulcsot. Nem feltételenül a zárat kell kicserélni, legtöbb esetben a kulcs visszaállítása megoldja a problémát.

 

Zárak és gyújtáskapcsolók javításával is foglalkozunk!

 

Keressen minket bizalommal!

 

  mrkulcsos@gmail.com

 

+36-20-9855898 

 

 

Autókulcs javítás: jobb lesz, mint újkorában!

 

Autókulcs javítás: jobb lesz, mint újkorában!Az autókulcs ugyanolyan fontos elemét és alkatrészét képezi a járműnek, mint mondjuk a fék vagy a motor. Hiszen az autókulcs nélkül nem is lehet magát az autót működésre bírni, nem tudjuk elindítani a járművet.

Az autókulcsra vigyázni kell, mert ha megsérül, akkor nem tudjuk hasznát venni. Mi lehet az oka annak, ha az autókulcsa egyszer csak nem úgy viselkedik, mint előtte, majd autókulcs javításra lesz szükség? Észrevette, hogy a kulcs eddig mindig simán szaladt bele a foglaltba és gond nélkül el tudta azt fordítani, de most valami megváltozott? Egy ideje már mintha nem lenne ugyanolyan, nehezebben mozog a zárban a kulcs, nem lehet vele olyan egyszerűen bánni, vagy egyáltalán el se fordul?

Az autókulcs működésében, kezelésében beálló változások sokszor észrevétlenül következnek be. Lehet, hogy a táskában, a zsebben elferdült egy kicsit, megsérült a kulcs és ez okozza a változást, de az is lehet, hogy a hosszú ideje tartó használat miatt elkopott. Bármi legyen is az oka, keressen fel minket bizalommal és mi megtaláljuk a probléma okát, az autókulcsot pedig megjavítjuk! Bízza ránk az autókulcs javítást!

Honlap készítés