Hírlevél

Látogató számláló

0
0
3
4
4
4
2

Facebook

Elérhetőségek

autonyitas24.hu
Tel: 06 20 98 55 898
Cím: 8300 Tapolca, Sütő András utca 3.

Autónyitás

 

Vállaljuk járműve abszolút roncsolás mentes nyitását!

Alfa Rómeó , Audi , Bentley , BMW , Citroen , Cadillac , Chevrolet , Chrysler , Dacia , Dodge , Ferrari , Fiat , Ford , Honda , Hyundai , Infiniti , Iveco , Isuzu , Jaguár , Jeep  , Kia ,Lada , Land/Range Rover , Lexus , Ligier ,Maserati , Mazda , Mercedes , Mini , Mitsubishi , Nissan , Opel , Peugeot , Porsche , Renault , Rover , Saab , Seat , Skoda , Smart ,Ssangyong , Subaru , Suzuki ,Toyota , Volkswagen , Volvo  . 

Amennyiben elvesztette ,eltörte , kimosta autókulcsát , akár a helyszínen vagy a műhelyünkben igény szerint ( akár távirányítósat is ) tudjuk pótolni . 

Telefonos egyeztetést követően gyors helyszíni kiszállással!

Hívjon minket bizalommal!

 

 

  mrkulcsos@gmail.com

 +36-20-9855898

 

 

 Veszprém megye, Zala megye, Vas megye, Somogy megye, Szombathely, Sárvár, Keszthely, Sümeg, Tapolca, Ajka, Balatonfüred, Siófok, Balaton part és környéke..Ha bezárta a kocsikulcsot, ne essen kétségbe!

 

Akinek autója van, azzal bármikor előfordulhat, hogy véletlenül bezárja a kocsiba a kulcsot. Ilyenkor próbáljunk nem bosszankodni, hanem gyorsan cselekedni. Természetesen az autónyitás jut eszünkbe de ezek az események mindig a legrosszabbkor következnek be, amikor időre mennénk, sietnénk, és még ezernyi dolgunk van. Cégünk ilyen esetekben sürgős segítséget nyújt a nap 24 órájában!

A bezárt kocsikulcsot nem hozzáértőnek sajnos sokszor csak súlyos rongálással sikerül kiszabadítania. Ha minket hív, roncsolásmentes autózár nyitásra számíthat, így nem kell még plusz költségekkel számolnia, és zárat cseréltetnie. Ezzel nem csak pénzt, hanem sok időt is megspórol. A roncsolásmentes autózár nyitáson túl elveszett, eltört kulcs pótlásában is számíthat ránk!

Ha Ön is így járt, véletlenül bezárta a kocsikulcsot az autóba, keressen minket bizalommal! Az autó márkájától függetlenül, a hét minden napján, 24 órán keresztül állunk rendelkezésére Veszprém, Zala és Somogy megyében, a Balaton egész vonzáskörzetében!

 

 

Miért hívjon minket, ha véletlenül bezárta a kocsikulcsot?

 

Aki életében először véletlenül bezárja az autójába a kulcsot, általában az első, amit tesz, hogy pánikba esik. Ezután elkezd kutatni gyors és biztonságos házi módszerek után, hogy hogyan nyithatná ki ő maga, hiszen rengeteg módszer kering, amik biztosnak tűnhetnek. Viszont sajnos a mi tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez nem így van!

Ha csak nem nagyon gyakorlott valaki az autózár nyitásban, nagyon könnyen megsértheti a zárat, vagy akár a fényezést is. Ilyen esetekben a legtöbb ember ráadásul az idegességtől remegő kézzel fog a művelethez. Ha a zár sérül, muszáj kicseréltetni másikra, a fényezést pedig megjavíttatni. Ezek így összességében sokkal többe kerülnek, mintha profi, erre képzett szakemberrel nyittatjuk ki a zárat, a rápocsékolt időről nem is beszélve.

Cégünk gyorsan, a nap 24 órájában rendelkezésére áll roncsolásmentes autónyitásban! Számíthat ránk hétvégén, vagy ünnepnapon is, Veszprém, Zala, Vas és Somogy megyében egyaránt!

 

 

Nem feltörjük, kinyitjuk!

Ahogyan a lakásokon, úgy az autókon is zárat találunk, ami biztosítja, hogy csakis a tulajdonos használhassa a járművet. A hozzá tartozó kulccsal az autó nyitható és beindítható, illetve megvédhető a tolvajoktól. De mi a helyzet akkor, ha maga a tulajdonos sem fér hozzá a saját kulcsaihoz, mert bezárta őket az autóba? Ilyenkor nincs más hátra, szakszerű autónyitásra van szükség!

Az autónyitás – ahogy a nevében is benne van – egy olyan eljárás, amelynek során az autót nem éri semmilyen kár, az autó tulajdonosának pedig nem kell az utólagos javíttatással is törődnie. Az autónyitás rutint, hozzáértést és szakmai kompetenciát követel, amit mi minden ügyfelünknek megadunk, máskülönben ugyanolyan károkat okozhatnánk, mint azok, akik kontár technikákkal próbálják feltörni az autókat!

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat, ha elhagyta az autókulcsot, megsérült a zár, vagy beragadt az ajtó! Mi valóban azt nyújtjuk, amivel megbíz minket: nem feltörjük, hanem kinyitjuk az autóját, méghozzá sérülésmentesen!

 

 

Bent felejtette a kulcsot az utastérben? Semmi pánik!

A gépjármű tulajdonosoknak számtalan kisebb-nagyobb félelmük van autójukkal kapcsolatban, mint például, hogy az utastérben felejtik a slusszkulcsot. Sajnos sokaknak ez nemcsak gondolati szinten jelenik meg, hanem a valóságban is, és nem mindenki tudja a helyzetet megmenteni, hiszen nincsenek mindig kéznél a pótkulcsok! 

Az utastérben felejtett slusszkulcs esetében az első, természetes reakció mindig a kétségbeesés, majd a különböző, hirtelen jött autózár nyitási praktikák kivitelezése, melyek laikusként végrehajtva nemcsak fizikai sérüléseket okozhatnak a gépjárművön, hanem a központi zár meghibásodásához is hozzájárulhatnak.

Az ideális megoldás, ha gépjármű tulajdonosként mindig felkészül a legváratlanabb helyzetekre is, és beírja telefonjába elérhetőségünket, hogy az autózár nyitást gyorsan megoldjuk, ha szükség van ránk! Ha megtörténik a baj, Önnek csak hívnia kell minket, rövid időn belül a helyszínre érkezünk és profi munkával orvosoljuk a problémát.

Keressen minket bizalommal, az autózár nyitás terén a garantáljuk a színvonalas szolgáltatást!

Már valaki nekiállt de még mindig nem sikerűlt kinyitni !

Számtalan alkalommal szembesűltem a Balaton északi és a Balaton déli partján  , azzal a ténnyel , hogy már az Autószerelő és a haverja megpróbálta  kinyítni feszegetni  a gépkocsit !   De sajnos nem sikerűlt !   A tulajdonos hívása  után rövid időn belűl a helyszínen voltam  és látom , hogy az autóból külömböző szerszámok lógnak ki . ( csavarhúzó , szőlődrót , vékony csődarab , stb ) és még mindig próbálkoznak de nem sikerűl . A tulajdonos kérésére  abbahagyták a műveletet . Pár percer késöbb már nyitva volt az autó , SÉRÜLÉSMENTESEN KINYÍTOTTAM . A  legnagyobb hibát a hozzáértés hiánya okozza és ezálltal kárt tettek a szerelővel a tulajdonos járművében ( festés lenyúzása , karcolások tömérdeke , horpadás )  . A végén mindig elhangzik a mondat " ha én ezt előre tudom csak magának szólok "  mert roncsolásmentesen kinyította az autómat !

Honlap készítés